www.bonbonballon.be

Knuffels
Snoep
Snoeptaarten
Lolly's
Inblikken
Vuurwerk
Feestartikelen
Mascotten
Carnavalkledij
Feestbenodigheden
Pruiken
Hoeden
Maskers
Sint en kerstman
Ballonnen
Verschillende modellen
Ballonbedrukkingen
Ballondecoraties
Ballongas of helium
Geschenk in een ballon
Geboorte ballonnen
Verjaardags ballonnen
Huwelijks ballonnen
Communie ballonnen
Valentijn ballonnen

Ballonboog

..............................................................................................................................................................

Ballonnen > Verschillende modellen > Ballonboog >


Ballonboog

Ballonboog aangepast aan uw evenement of feest

Wenst u uw evenement te accentueren, uw ingang te decoreren of uw zaak in de picture te zetten?
Dat kan door middel van een ballonboog, de ballonboog wordt om maat gemaakt naargelang de hoogte of de breedte die u wenst. Deze ballonboog is ideaal voor de opening van uw nieuwe zaak, opendeurdagen of andere aangelegenheden in uw zaak. De ballonboog kan ook gebruikt worden voor evenementen zowel binnen als buiten.

In ons gammma hebben we dus 3 verschillende ballonbogen : de gewone ballonboog, de link-o-loon ballonboog en de gevlochten ballonboog


De gewone ballonboog
Deze ballonboog bestaat uit ballonnen die door middel van nylondraad een balloboog vormen. Deze boog is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende formaten.
Prijs : 5,00€ per meter

Gewone ballonboog


De link-o-loon ballonboog
Deze ballonboog bestaat uit link-o-loon ballonnen, ballonnen die gekoppeld worden aan elkaar met daartussen kleine ballonnetjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze boog is verkrijgbaar in verschillende formaten en lengtes.
Prijs : 8,50€ per meter

Link-o-loon boog

De gevlochten ballonboog
de ballonboog bestaat uit een koppelsysteem van ballonnen waardoor het perfect mogelijk is om met verschillende kleuren te werken of in een spiraalvorm te werken met verschillende kleuren. de boog kan van één tot 4 kleuen gevlochten worden. Deze boog is de stevigste boog en kan zonder probleem binnen of buiten geplaatst worden.
Deze boog is verkrijgbaar in verschillende formaten en lengtes.
Prijs : 17,50€ per meter
< Terug |