www.bonbonballon.be

Knuffels
Snoep
Snoeptaarten
Lolly's
Inblikken
Vuurwerk
Feestartikelen
Mascotten
Carnavalkledij
Feestbenodigheden
Pruiken
Hoeden
Maskers
Sint en kerstman
Ballonnen
Verschillende modellen
Ballonbedrukkingen
Ballondecoraties
Ballongas of helium
Geschenk in een ballon
Geboorte ballonnen
Verjaardags ballonnen
Huwelijks ballonnen
Communie ballonnen
Valentijn ballonnen

Mascotte leeuw, animatie kostuum leeuw 3

..............................................................................................................................................................

Feestartikelen > Mascotten > Mascotte leeuw, animatie kostuum leeuw 3 >


Mascotte leeuw, animatie kostuum leeuw 3

Mascotte leeuw, animatie kostuum leeuw 3

Gebruik deze leeuw voor u opendeurdagen, stads- en dorpsfeesten, of allerhande andere feesten. U kan het kostuum  ook gebruiken als mascotte voor uw sportclub,vereniging of bedrijfsmascotte.

De mascotte valt niet te vergelijken met een carnaval of feestkostuum. Deze kostuums zijn speciaal ontworpen als mascotte of animatie kostuums en zijn van zeer goeie kwaliteit.

Het kostuum is perfect wasbaar in de wasmachine.

Het pak is geschikt voor mensen vanaf 1,60meter tot 2meter groot. De maten van de pakken zijn standaardpakken zodat mensen die iets steviger gebouwd zijn ook in het animatiekostuum passen.

De leeuw bevat ook de handschoenen en de voetstukken die assortie zijn met het kostuum. Het kostuum bevat ook een harnas die aangebracht dient te worden om een bolle buik te verkrijgen.

Let op : de animatie kostuums zijn niet altijd onmiddellijk leverbaar, het leveringstermijn kan tot twee drie weken oplopen indien we ze eerst moeten aanmaken.

Kostprijs: 550,00€

< Terug |